Despre Noi

Înființat în 2013, atelierul nostru de pictură își propune să aducă inovație și culoare în casele clienților săi.  Realizăm picturi pe pereți, icoane pictate, icoane pe lemn și portrete la comandă, lucrări artistice menite să înfrumusețeze spațiul în care vă desfășurați activitatea.  Talentul și experiența artiștilor noștri plastici, concretizate în participări la expoziții, picturi pentru biserici, dar și colaborări în străinătate, vă stau la dispoziție pentru a crea un decor inedit sau pentru a face un cadou deosebit.

Picturile pe pereți înseamnă inovație în domeniul amenajărilor interioare, dar mai înseamnă și o atmosferă aparte, impresionantă. Icoanele pe lemn, icoanele pictate și portretele la comandă pot reprezenta cadouri pline de originalitate, cu o importantă valoare sentimentală. Toate aceste lucrări poartă amprenta autenticității pe care doar lucrurile realizate manual o pot avea.  Pasiunea pentru pictură s-a transformat în dorința de a aduce mai aproape de fiecare dintre dumneavoastră frumusețea și beneficiile unei lucrări artistice. Pentru că arta este destinată în primul rând sufletului, iar  acesta are adeseori nevoie să fie răsfățat.

Prin acest magazin online dorim să fim mai aproape de dumneavoastră, mai accesibili și mai eficienți. Vă propunem o varietate de modele de picturi pe pereți, de icoane pictate și icoane pe lemn, dar acceptăm și sugestiile dumneavoastră în ceea ce privește modelul dorit. De asemenea, realizăm portrete la comandă. Termenul de execuție a lucrărilor este între 1-10 zile, în funcție de complexitatea acestora.

Așteptăm sugestiile și feedback-urile dumneavoastră  legate de activitatea și lucrările noastre. Este important pentru noi să avem clienți mulțumiți de ceea ce facem, de aceea suntem deschiși propunerilor dumneavoastră ce ne-ar putea îmbunătăți colaborarea.  Suntem prezenți aici, dar ne găsiți și pe Facebook și, nu în ultimul rând, în atelier, acolo unde ne folosim talentul și îndemânarea pentru a da un strop de culoare vieții dumneavoastră.

Inscriere newsletter + cadou surpriza

Livrare 48h oriunde in tara

Asistenta la cumparare

Livrare cu certificate