Returnare

In conformitate cu OUG 34/2014, clienții persoane fizice au dreptul de a returna produsele achizițonate la distanță. În acest sens, clienții au obligația de a notifica în scris vânzătorul prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, asupra renunțării la cumpărare, în termen de 14  zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalități și fără explicații. Această notificare este obligatorie. Ramian.ro nu va accepta coletele retur fără această notificare scrisă trimisă în prealabil.  În notificarea scrisă, clientul va inidica un cont în care Ramian.ro va vira sumele respective.

În cazul persoanelor juridice,  nu se poate realiza denunțarea unilaterală a contractului de vânzare cumpărare.

Picturile pe pereți fac excepție de la această posibilitate de returnare, din motive fizice.

În cazul obiectelor transportabile realizate la comandă- tablouri, icoane- Ramian.ro va trimite inițial o fotografie a lucrării finalizate, astfel încât clientul să poată aprecia dacă își menține dorința de a achiziționa respectivul produs. În cazul în care nu este mulțumit de rezultat, produsul nu îi va mai fi expediat, iar sumele deja achitate îi vor fi returnate în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Produsele expediate de care clienții nu sunt mulțumiți pot fi returnate doar în ambalajul în care au fost primite, folosind același procedeu de împachetare, iar returnarea sumelor de bani achitate va fi efectuată în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea produsului astfel returnat de către Ramian.ro . Pentru retur se va folosi același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Produsele returnate vor fi însoțite obligatoriu de chitanța sau factura inițială.

Nu vor fi acceptate retur produsele care au suferit modificări, daune, deteriorări sau cărora le lipsesc elementele menționate mai sus- ambalajul original, chitanța/ factura.

Costurile de transport aferente expedierii produselor către client, precum și cele aferente returului acestora către Ramian.ro cad în sarcina clientului.

Inscriere newsletter + cadou surpriza

Livrare 48h oriunde in tara

Asistenta la cumparare

Livrare cu certificate