Termeni si conditii

1. Dispoziții generale

Utilizarea acestui website implică acceptarea de către dumneavoastră a respectării anumitor termeni și condiții, precum și a tuturor legilor în vigoare.

2. Despre site

Ramian.ro este un magazin online care vinde tablouri originale sau reproduceri, icoane pe lemn si pictura pe perete. Acest site poate fi accesat în mod gratuit și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, conținutul său respectând reglementările privind protecția minorilor pe internet.

3. Folosirea website-ului

Utilizarea acestui website este gratuită și implică respectarea termenilor și condițiilor prezentate. Este interzisă modificarea sau aducerea vreunui prejudiciu conținutului publicat pe Ramian.ro, precum și folosirea unui limbaj neadecvat sau licențios.

Anumite secțiuni sau elemente ale site-ului presupun crearea unui cont. Acest cont poate fi folosit doar în scopul pentru care a fost permisă crearea sa. Răspunderea în ceea ce privește prejudiciile provocate de utilizarea neadecvată sau neautorizată a  contului îi revine în totalitate utilizatorului.

Este interzisă folosirea programelor, aplicațiilor sau a oricăror altor mijloace în scopul furtului de date,  a spamming-ului, a modificării sau deteriorării website-ului Ramian.ro , precum și în scopul creării oricărui tip de prejudiciu intelectual sau material.  Utilizatorii site-ului Ramian.ro sunt deplin răspunzători de modul în care folosesc acest site.

 4. Copyright

Toate materialele, imaginile și textele publicate pe acest site sunt proprietatea Ramian.ro . Potrivit  Legii Dreptului de Autor și a drepturilor conexe, este interzisa copierea integrala sau partiala a materialelor, imaginilor sau textelor publicate pe acest site. Copierea acestora se poate face doar cu acordul scris al proprietarilor Ramian.ro  . Toate drepturile rezervate. Nerespectarea drepturilor de copyright va fi sancționată conform legilor in vigoare.

5. Limitele răspunderii

Ramian.ro își limtează răspunderea în ceea ce privește eventualele erori în cuprinsul materialelor publicate pe site. Aceste materiale au caracter pur informativ și nu reprezintă o ofertă contractuală.

Ramian.ro poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt proprietatea sa. Ramian. ro nu își asumă răspunderea în privința conținutului sau a condițiilor de utilizare a site-urilor respective.

6. Acceptarea termenilor și condițiilor

Utilizarea în continuare a acestui site înseamnă faptul că ați luat la cunoștință și că vă asumați respectarea termenilor și condițiilor menționate mai sus.

Inscriere newsletter + cadou surpriza

Livrare 48h oriunde in tara

Asistenta la cumparare

Livrare cu certificate